PONDELOK 13. 5. 2024
Polievka: kôprová krémová
Ryža: biela jazmínová
Sabdží: tekvicové s hráškom a rajčinami
Šalát: mladá kapusta s paradajkami
Chuťovka: kapustová kofta so slnečnicovými semienkami
Čatný: ovocné
STREDA 15. 5. 2024
Polievka: minestrone
Ryža: biela jazmínová
Sabdží: cícerové s červenou kapustou
Šalát: uhorkový s jogurtom
Chuťovka: alu patra
Čatný: ovocné
PIATOK 17. 5. 2024
Polievka: fazuľová so zeleninou
Ryža: biela jazmínová
Sabdží: cviklové so zelenými fazuľkami
Šalát: biela reďkovka s rajčinami
Chuťovka: mrkvová kofta
Čatný: ovocné
Dezert:
Rozvážame v Bratislave (pondelok, streda, piatok). Do iných miest podľa individuálnej dohody. Chutné vegetariánske obedové menu si môžete objednávať medzi 7:00 - 9:00, alebo aj deň vopred.
Cena menu s dovozom:
1 porcia: 8, 50 eur
2 a viac porcií: 8 eur
Dezert: 1, 50 eur
Varíme pre Vás podľa receptov védskej (staroindickej)kuchyne. Jej základom je výlučne čerstvá zelenina, ovocie, obilniny, strukoviny, mlieko. Z týchto surovín dokáže védska kuchyňa vytvoriť nekonečné množstvo jedál, pričom každý pokrm má vždy novú chuť. Dômyselné kombinácie rôznych druhov korenín a bylín a nezvyčajné spôsoby varenia zeleniny dodávajú tejto kuchyni jedinečný charakter. Vďaka špeciálnym zmesiam korenín správne skombinovanými s príslušnou zeleninou, ovocím, obilninou či strukovinou je jedlo veľmi chutné, autentické a ľahko stráviteľné. Čerstvé dobroty pripravené takýmto spôsobom lahodia očiam, nosu aj jazyku.