PONDELOK 4. 12.
Polievka: fazuľová so zeleninou
Ryža: basmati biela
Sabdží: kokosové karí s hokaidoma brokolicou
Šalát: červená kapusta s paprikou a rukolou
Chuťovka: kapustová kofta so slnečnicou
Čatný: jablkové
STREDA 6. 12.
Polievka: hrachová so špenátom
Ryža: karí jasmínová
Sabdží: červená kapusta s paradajkami a zelenými fazuľkami
Šalát: ľadový šalát s mrkvou
Chuťovka: zemiaková kofta
Čatný: ovocné
PIATOK 8. 12.
Polievka: zeleninová
Ryža: biela basmati
Sabdží: cuketové s karfiolom a zemiakmi
Šalát: cviklový s jogurtom
Chuťovka: papadam
Čatný: ovocné
Dezert:
Rozvážame v Bratislave (pondelok, streda, piatok). do iných miest podľa individuálnej dohody. Chutné vegetariánske obedové menu si môžete objednávať medzi 7:00 - 9:00, alebo aj deň vopred.
Cena menu s dovozom:
1 porcia: 8, 50 eur
2 a viac porcií: 8 eur
Dezert: 1, 50 eur
Varíme pre Vás podľa receptov védskej (staroindickej)kuchyne. Jej základom je výlučne čerstvá zelenina, ovocie, obilniny, strukoviny, mlieko. Z týchto surovín dokáže védska kuchyňa vytvoriť nekonečné množstvo jedál, pričom každý pokrm má vždy novú chuť. Dômyselné kombinácie rôznych druhov korenín a bylín a nezvyčajné spôsoby varenia zeleniny dodávajú tejto kuchyni jedinečný charakter. Vďaka špeciálnym zmesiam korenín správne skombinovanými s príslušnou zeleninou, ovocím, obilninou či strukovinou je jedlo veľmi chutné, autentické a ľahko stráviteľné. Čerstvé dobroty pripravené takýmto spôsobom lahodia očiam, nosu aj jazyku.