PONDELOK 22. 7. 2024
Polievka: hrachová so zeleninou
Ryža: biela jazmínová
Sabdží: karfiolové s hráškom a pečenými zemiakmi
Šalát: kapustový s paprikou
Chuťovka: zemiaková kofta so slnečnicou
Čatný: ovocné
STREDA 24. 7. 2024
Polievka: paradajková s cícerovými rezancami
Ryža: papriková
Sabdží: tekvicové so zelenými fazuľkami a pečenými zemiakmi
Šalát: mrkvový s jogurtom
Chuťovka: baklažánová pakora
Čatný: ovocné
PIATOK 26. 7. 2024
Polievka: zeleninová
Ryža: biela jazmínová
Sabdží: cícerové s baklažánom a paradajkami
Šalát: cestovinový s paprikou a bylinkami
Chuťovka: cviklová kofta
Čatný: ovocné
Dezert: Goura - slivkovo-orieškový s karobom
Rozvážame v Bratislave (pondelok, streda, piatok). Do iných miest podľa individuálnej dohody. Chutné vegetariánske obedové menu si môžete objednávať medzi 7:00 - 9:00, alebo aj deň vopred.
Cena menu s dovozom:
1 porcia: 8, 50 eur
2 a viac porcií: 8 eur
Dezert: 1, 50 eur
Varíme pre Vás podľa receptov védskej (staroindickej)kuchyne. Jej základom je výlučne čerstvá zelenina, ovocie, obilniny, strukoviny, mlieko. Z týchto surovín dokáže védska kuchyňa vytvoriť nekonečné množstvo jedál, pričom každý pokrm má vždy novú chuť. Dômyselné kombinácie rôznych druhov korenín a bylín a nezvyčajné spôsoby varenia zeleniny dodávajú tejto kuchyni jedinečný charakter. Vďaka špeciálnym zmesiam korenín správne skombinovanými s príslušnou zeleninou, ovocím, obilninou či strukovinou je jedlo veľmi chutné, autentické a ľahko stráviteľné. Čerstvé dobroty pripravené takýmto spôsobom lahodia očiam, nosu aj jazyku.